​I. Türk - Alman Maden Sempozyumu'18

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Madenciler Derneği, EnergieAgentur.NRW ve Almanya’nın en büyük sanayi birliği olan VDMA;  Almanya-Kuzey Ren-Vestfalya bölgesi ve Türkiye’deki şirketler arasında madencilik sektörü için teknoloji transferini ve inovasyonu teşvik eden faaliyetlerde işbirliği yapmak için 2017 yılında bir niyet mektubu imzalamıştır.

Bu niyet mektubu ile her iki ülke şirketlerinin yenilikçi gücü ve faaliyetlerinin uluslararası alanda teşvik edilerek, madencilik sektöründeki teknolojik zorluklarla ilgili stratejik işbirliğine olanak tanıyan faktörleri belirleyip, işbirliği ve bilgi alışverişinden karşılıklı yararlanmak amaçlanmıştır.

Bu kapsamda 15 Aralık 2018 tarihinde I. Türk - Alman Madencilik Sempozyumu düzenlenecektir. Etkinlik ile madencilik sürecinin tüm değer zinciri boyunca yeni iş üretimine olanak tanıyan yeni şirket ağları oluşturmak için, iki madencilik bölgesi arasında, Türkiye'den ve Kuzey Ren-Vestfalya'dan gelen şirketlerin, yakın ve kalıcı bir bağlantı kurması hedeflenmektedir.                                                                                   

Sempozyum esnasında Almanca-Türkçe eş anlı tercüme yapılmaktadır. Sempozyum katılımı ücretsizdir. 

Programı aşağıda bulabilirsiniz. 

Düzenleyeceğimiz I. Türk - Alman Madencilik Sempozyumu’nda sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız!

İlginiz için teşekkür ederiz!

SPONSORLER:

- Johannes Hübner Fabrik elektrischer Maschinen GmbH

- Steinert GmbH

- Hexagon Mining

Program_12122018_01-min