Melih Turhan için onur gecesi düzenlendi

Sektörümüze saha deneyimleri, araştırmaları ve yazılı eserleriyle büyük katkılar sağlayan Sayın Melih TURHAN adına Derneğimiz tarafından 21 Şubat 2020 Cuma günü teşekkür yemeği düzenlendi.

Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de yapılan yemeğe TMD üyeleri ile Sayın Melih Turhan’ın ailesi, çalışma arkadaşları, meslektaşları, dostları katıldı. TMD olarak Melih Turhan onuruna bir yemek düzenlemekten ve Melih Turhan’ın ailesi ve dostlarını buluşturmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden TMD Genel Sekreteri Dr. Ercan Balcı, açılış konuşmasını yapmak üzere TMD Başkanı Ali Emiroğlu’nu davet etti.  

Açılış konuşmasında Melih Beyin uzunca bir süredir Dernek üyesi olduğunu belirten TMD Başkanı Emiroğlu, Melih Turhan’ın Genel Sekreterlik ve Denetim Kurulu Başkanlığı yaptığını, halen kitaplarıyla ve Sektörden Haberler Bülteni’nde yayımlanan yazılarıyla Derneğimize ve sektörümüzü hizmete devam ettiğini belirtti. Melih beyden desteklerinin devam etmesi temennisiyle sözlerini tamamladı.

Programa katılan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Sever, Melih Turhan’ın sektörümüze katkıları için teşekkürlerini dile getirdi. 

Konuşması yapmak üzere kürsüye çağrılan gecenin onur konuğu Sayın Melih Turhan, meslek hayatından ve Dernek görevlerinden bahsettiği konuşmasında geceyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkürlerini dile getirdi. 

Gece boyunca söz alan pek çok davetli, Melih Turhan’ın sektöre katkılarına değinmekten başka, keyifli hatıralarını da katılımcılarla paylaştı.  

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.