4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nde buluşuyoruz!

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü her yıl çeşitli etkinliklerle kutlayan Türkiye Madenciler Derneği, bu yılki etkinliğinin temasını “Küresel Ekonomideki Değişim ve Madencilik” olarak belirledi. 

4 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan Küresel Ekonomideki Değişim ve Madencilik Konferansı’nda KPMG'nin “Küresel Madencilik Sektörüne Genel Bakış” 2022 yılı anketinin sonuçları masaya yatırılacak. KPMG Türkiye Sürdürülebilirlik Hizmetleri Yatırımcı Ortağı Burak OĞUZ ile KPMG Metal ve Maden Sektör Lideri Burak YILDIRIM anket sonuçlarını yorumlarken, rapordaki bulgular çerçevesinde sektörün ESG gündemine de ışık tutacak. 

Konferansın “Küresel Ekonomideki Değişimin Madenciliğe Etkileri” oturumunda ise Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref OĞUZ, Türkiye'de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal TOPRAK ile Anadolu Ajansı Ekonomi ve Finans Haberleri Yayın Yönetmeni Fırat GAZEL küresel ekonomideki belirsizlikler, jeopolitik riskler ve iklim krizinin madencilik sektörüne etkilerini değerlendirecek.